5. apr. 2012

„Det gælder ikke om at finde en man kan leve med, men at finde en man ikke kan leve uden.“

6 måneder med skatten idag. 
Selv ikke store skænderier, tøser eller drenge kan komme imellem os. Selvom man har sagt farvel én gang, kan man også sige hej igen, så længe ens hjerte fortæller en, at det er dét man skal gøre. Jeg fortryder ikke jeg tog dig til mig, knyttede et bånd og gav dig min kærlighed, viste sider af mig ingen andre havde set før. Jeg elsker dig over alt på jorden, og op til stjernerne 

4 kommentarer:

 1. I kom sammen den 27. december 2011, det kan på ingen måde give 6 måneder. Den 29. marts, skrev du også på face, at I havde været sammen i 3 måneder. Det stemmer ikke helt. Trist at lyve om hvornår man kom i forhold eller ej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber du har lidt ondt i røven :)
   Fordi mig og Mikkel har været sammen siden d. 5 oktober.
   Vi satte det på facebook d. 27 december, for der gjorde vi det officielt.
   Så drop lige de kommentarer der lille ven.

   Slet
  2. Hvis I gjorde det officielt den 27. december, men rigtig kom sammen den d. 5 oktober, hvorfor så skrive 3 måneder den 27. marts? Hvorfor ikke sætte datoen på det rigtige? Det giver jo ingen mening.

   Slet
  3. Fordi facebook ikke betyder noget - og fordi vi havde været officielt kærester i 3 måneder der.
   Så helt seriøst, forstår ikke hvorfor du skal have så ondt i røven. Det var mig og Mikkels forhold, ikke dit. Så bland dig udenom - og hvis du ikke kan være glad på mine vegne, så ønsker jeg slet ikke du skal kommenterer. Jeg har ikke en blog for at være negativ. Jeg hader faktisk denne samtale. Men nu får du dit svar.

   Slet